Любомир Марков
Project Manager
Любомир е мениджър на проекти в Motion Software с повече от 6 години управление и разработване на уеб приложения. Има опит в онлайн маркетинга, SEO ,както и в разработването на бизнес идеи.
Иво Босев
Software Developer
Идвайки от структурно инженерство, превключването на предавките към софтуерно инженерство не е толкова трудно. Работата като разработчик на софтуер е възможност да бъдете креативни и да се забавлявате, докато работите. Внедряването на вашите идеи в реални проекти е най-добрият ефект за възнаграждение.
Павлин Панев
Solutions Architect
Павлин е на позиция Solutions Architect в INDEAVR и е част от компанията вече повече от 12 г. Като Solutions Architect той работи по множество проекти с международни клиенти, повечето от тях свързани с MS Azure и Microsoft 365. Позицията му включва проектирането на решения и проследяването на тяхното развитие, като същевременно влиза и в ролята на ментор.
Румен Янев
Dev & QA Team Lead
Румен работи като Dev & QA Team Lead във фирма XS Software. Има повече от 10 години професионален опит като софтуерен разработчик. С времето е имал възможност да работи за различни фирми, заемайки позиции от младши специалист до мениджър на екип. Участвал е в проектирането и разработката на редица големи проекти в областта на индустриалния софтуер. Магистър, специалност „Софтуерно инженерство“ в ТУ-Варна.
Найден Найденов
Front-end developer
Найден e Front-end developer в SAP от 3 години и студент 4-та година във факултета по математика и информатика към Софийски университет „Св. Климент Охридски“. В сферата на front-end-a е от 5 години, като това включва състезания, в които е участвал, участие в курсове, водене на курсове (във факултета по математика и информатика), работил е и върху малки freelance проекти.
Recent Comments
  Archives
  Categories
  • No categories
  Latest Events
  Ads
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.